Καλωσορισατε στο SensedPlace Blog!

Το SensedPlace προέρχεται από μια γενικότερη ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου και δικτύου παρουσίασης και ανταλλαγής ιδεών κοινωνικο-πολιτιστικού χαρακτήρα. Μέρος αυτής της ιδέας είναι και το Blog στο οποίο βρίσκεστε όπου δημοσιεύουμε σκέψεις, άρθρα, σχόλια, ιδέες, ανταποκρίσεις, παρουσιάσεις και πληροφορίες από τον ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο του δικού μας, αλλά ίσως και του δικού σας, κόσμου...



2.9.07

να ψηφίσουμε τα δέντρα

Καλό μήνα σε όλους. Τι καλό μήνα δηλαδή, που ο Σεπτέμβρης φέτος στην Ελλάδα θα είναι μαύρος, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Περιττό να εξηγήσω το γιατί... Ας ελπίσουμε, ο έλληνας ψηφοφόρος ο οποίος γίνετε «κάθε τέσσερα χρονάκια μία Κυριακή πολίτης», να μαυρίσει τους υπεύθυνους για την κατάντια ετούτη της Ελλάδας και να μη χάψει το εξευτελιστικό, για τη νοημοσύνη του, παραμύθι τους. Θα μου πείτε «και τι να ψηφίσει;»
- Να ψηφίσει τα δέντρα! Κάποτε, στην ιστορία της κληρονομικής μας δημοκρατίας, επί αυτοδημοκρατία Κωνσταντίνου Καραμανλή του 1ου, ψήφιζαν και τα δέντρα. Yπήρχαν άφθονα άλλωστε. Τώρα ας ψηφίσουμε εμείς τα δέντρα μιας και αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: