Καλωσορισατε στο SensedPlace Blog!

Το SensedPlace προέρχεται από μια γενικότερη ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου και δικτύου παρουσίασης και ανταλλαγής ιδεών κοινωνικο-πολιτιστικού χαρακτήρα. Μέρος αυτής της ιδέας είναι και το Blog στο οποίο βρίσκεστε όπου δημοσιεύουμε σκέψεις, άρθρα, σχόλια, ιδέες, ανταποκρίσεις, παρουσιάσεις και πληροφορίες από τον ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο του δικού μας, αλλά ίσως και του δικού σας, κόσμου...



14.10.07

καλό χειμώνα!

Το φθινόπωρο έφτασε για τα καλά. Ο χειμώνας καραδοκεί. Περισσότερες ώρες στο σπίτι, περισσότερες ώρες και στο κρεβάτι γιατί όλο και κανένα κρυωματάκι θα περάσουμε. Εμπνευσμένος από αυτά τα «κρυωματάκια», παραθέτω εννιά προτάσεις βιβλίων, ταινιών και μουσικών άλμπουμ τα οποία συνοδεύονται άψογα με συνάχι! Πέρα από αυτό είναι και πολύ δυνατά φάρμακα κατά της πανούκλας που λέγετε «τηλεόραση».
Βιβλία: «Φθινόπωρο» του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου «Τα χειρόγραφα του φθινοπώρου» του Τάσου Λειβαδίτη (ποιήματα) «Το φθινόπωρο του πατριάρχη» του Gabriel García Márquez Ταινίες: «Φθινοπωρινή σονάτα» του Ίγκμαρ Μπέργκμαν (Σουηδία, 1978) «Ιστορίες φθινοπώρου» του Ερίκ Ρομέρ (Γαλλία, 1998) «Φθινοπωρινή λιακάδα» Eduardo Mignogna (Αργεντινή, 1996) Μουσική: Αφροδίτη Μάνου «Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό» (1994) Yann Tiersen «L’absente» (2001) Tom Waits «The black rider» (1993)
Καλό χειμώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: