Καλωσορισατε στο SensedPlace Blog!

Το SensedPlace προέρχεται από μια γενικότερη ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου και δικτύου παρουσίασης και ανταλλαγής ιδεών κοινωνικο-πολιτιστικού χαρακτήρα. Μέρος αυτής της ιδέας είναι και το Blog στο οποίο βρίσκεστε όπου δημοσιεύουμε σκέψεις, άρθρα, σχόλια, ιδέες, ανταποκρίσεις, παρουσιάσεις και πληροφορίες από τον ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο του δικού μας, αλλά ίσως και του δικού σας, κόσμου...



3.1.08

90 μέρες χωρίς δίπλωμα

Έτρεχαν με 200 χιλιόμετρα την ώρα (εκεί που το όριο είναι 90), ήταν μεθυσμένοι, πιάστηκαν δύο-τρεις από τους δεκάδες τέτοιους και τους αφαιρέθηκαν τα διπλώματα (αυτούς που είχαν διπλώματα βέβαια) για 90 μέρες!
Μπράβο ρε Ελλαδάρα, 90 μέρες αξίζει η ασφάλεια και η ζωή μας… Την επόμενη φορά να τους τραβήξετε και το αυτί. Αλλά βέβαια δεν ήταν τίποτα μετανάστες ή φτωχαδάκια. Ήτανε μάγκες. Αν πιάσουν κανένα αλβανόπουλο να κλέβει πορτοφόλια μπορεί να χώσουν ίσα με 2 χρόνια φυλακή, να του φορτώσουν και κανά δυο διαρρήξεις. Αυτοί που με τις αυτοκινητάρες τους απειλούν τη ζωή όλων μας, απλά χάνουν το δίπλωμά τους για τρεις μήνες. Να τη χαίρεστε την αστυνομία και τη δικαιοσύνη σας ρε καρντάσια. Να χαίρεστε και την οδική σας παιδεία έλληνες που πάντα βάζετε το δικό σας όριο ταχύτητας στους δρόμους μιας και το δεξί σας πόδι είναι πιο βαρύ απ’ το μυαλό σας. Ακολουθεί αναδημοσίευση σχετικού άρθρου από την Ελευθεροτυπία:
Αγώνες ράλι, μεθυσμένοι και χωρίς δίπλωμα...
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«Φόρμουλα 1» στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης από επίδοξους Σουμάχερ, μεθυσμένους και χωρίς δίπλωμα! Σ' έναν δρόμο με όριο ταχύτητας τα 90 χλμ., ανεύθυνοι οδηγοί έκαναν κόντρες με 213 χιλιόμετρα την ώρα. Συνεργεία της Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να πιάσουν δύο νεαρούς οδηγούς αυτοκινήτων, που έτρεχαν με ταχύτητες άνω των 210 χιλιομέτρων. Δύο άλλοι ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς, ενώ είχαν φτάσει τα 176 και 173 χιλιόμετρα. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα και τους αφαιρέθηκαν τα διπλώματα οδήγησης για 90 μέρες.Στον ίδιο δρόμο εντοπίστηκαν αργότερα άλλοι δύο οδηγοί που φέρονται ότι έτρεχαν με 174 και 150 χιλιόμετρα, ενώ δεν είχαν καν άδειες οδήγησης. Ο δεύτερος μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και είχε προχωρήσει σε παράνομη αλλαγή κινητήρα του αυτοκινήτου του.Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με ραντάρ και συσκευές αλκοτέστ. Με αφορμή τα περιστατικά, ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Ζήνων Κοσμάς, τόνισε ότι πρόκειται για αντικοινωνική συμπεριφορά που δεν είναι ανεκτή.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 03/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: