Καλωσορισατε στο SensedPlace Blog!

Το SensedPlace προέρχεται από μια γενικότερη ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου και δικτύου παρουσίασης και ανταλλαγής ιδεών κοινωνικο-πολιτιστικού χαρακτήρα. Μέρος αυτής της ιδέας είναι και το Blog στο οποίο βρίσκεστε όπου δημοσιεύουμε σκέψεις, άρθρα, σχόλια, ιδέες, ανταποκρίσεις, παρουσιάσεις και πληροφορίες από τον ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο του δικού μας, αλλά ίσως και του δικού σας, κόσμου...



25.8.08

χρόοονια πολλάαααα

Χρόνια μας πολλά!

Κουτσά στραβά σήμερα το SensedPlace κλείνει ένα χρόνο παρουσίας. Λέω κουτσά-στραβά γιατί οι κουτσοί ούτε που φάνηκαν και τα στραβόξυλα χάθηκαν έτσι σύντομα όπως είχαν βρεθεί. Μείναμε δύο να ανεβάζουμε κάτι που και που. Πάλι καλά που δεν είμαι μοναχοπαίδι! Σχεδόν προσωπική (ή οικογενειακή) υπόθεση λοιπόν αυτό το μπλογκ, αν και δεν ήταν στις προθέσεις μου-μας να γίνει έτσι. Σκέφτηκα αρκετές φορές να του κατεβάσω τα ρολά αλλά τελικά είπα ας μείνει, ίσως κάτι να μείνει, ίσως βρούμε τη διάθεση και το χρόνο να το κάνουμε καλύτερο, ίσως βρούμε κι άλλους στο δρόμο. Διαφορετικά, ας μείνουν μερικά κειμενάκια και εικόνες έτσι σαν σημάδια μια εποχής ή ενός ημερολόγιου.

Μην περάσει από το μυαλό σας ότι κλαίγομαι. Κάθε άλλο! Χαίρομαι! Το γιορτάζω! Μέσα στα στενά όρια που μας έχουν στριμώξει όλοι οι γύρω, από πολιτικούς μέχρι γείτονες, μπορούμε ακόμα να εκφραζόμαστε, έστω… κουτσά – στραβά. Το ίντερνετ είναι καλύτερο μέσο μαζικής εξημέρωσης και επικοινωνίας από την τηλεόραση όπως και να το κάνουμε.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν, καλά είναι να μεγαλώνουμε λιγάκι που και που…

Δεν υπάρχουν σχόλια: