Καλωσορισατε στο SensedPlace Blog!

Το SensedPlace προέρχεται από μια γενικότερη ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου και δικτύου παρουσίασης και ανταλλαγής ιδεών κοινωνικο-πολιτιστικού χαρακτήρα. Μέρος αυτής της ιδέας είναι και το Blog στο οποίο βρίσκεστε όπου δημοσιεύουμε σκέψεις, άρθρα, σχόλια, ιδέες, ανταποκρίσεις, παρουσιάσεις και πληροφορίες από τον ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο του δικού μας, αλλά ίσως και του δικού σας, κόσμου...



7.12.08

τα γουρούνια δεν είναι δολοφόνοι

Όσο το κράτος θα ανέχεται και θα εκπαιδεύει με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών δολοφόνους, όσο φασιστόπουλα με ψυχικές διαταραχές θα εισρέουν μαζικά στα σώματα ασφαλείας και όσο ο μέσος ελληνάρας θα σφυράει αδιάφορα, θα έχουμε δολοφονίες σαν αυτή του 15χρονου.

Μικρός αναρωτιόμουνα τι πρέπει να έχει κανείς στο κεφάλι του για να γίνει μπάτσος. Αργότερα κατάλαβα… είναι σκληρό να γίνεσαι υποψήφιος δολοφόνος και για να το ξεπεράσεις πρέπει να απαρνηθείς την ανθρώπινή σου υπόσταση. Δεν είναι όλοι δολοφόνοι, είναι όμως, λίγο ή πολύ, υποψήφιοι δολοφόνοι. Δεν είναι όλοι ψυχοπαθείς φασίστες, αρκεί όμως που υπάρχουν και τέτοιοι για να σαπίσει όλη η βάση του σώματος. Όμως την κύρια ευθύνη την έχει η πολιτεία και ο λαός. Η πολιτεία γιατί έχει γνώση του προβλήματος και δεν κάνει τίποτα, αντιθέτως μάλιστα έχει διορίσει υπουργούς - ασφαλίτες στο παρελθόν. Ο λαός από την άλλη συνεχίζει στην πλειοψηφία του να τους ανέχεται έχοντας μνήμη ακρίδας, κριτική ικανότητα προβάτου και φασιστικά αντανακλαστικά νομάρχη.

Και σταματήστε να αποκαλείτε τους αστυνομικούς γουρούνια… τα γουρούνια είναι μόνο βρώμικα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: