Καλωσορισατε στο SensedPlace Blog!

Το SensedPlace προέρχεται από μια γενικότερη ιδέα για τη δημιουργία ενός χώρου και δικτύου παρουσίασης και ανταλλαγής ιδεών κοινωνικο-πολιτιστικού χαρακτήρα. Μέρος αυτής της ιδέας είναι και το Blog στο οποίο βρίσκεστε όπου δημοσιεύουμε σκέψεις, άρθρα, σχόλια, ιδέες, ανταποκρίσεις, παρουσιάσεις και πληροφορίες από τον ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο του δικού μας, αλλά ίσως και του δικού σας, κόσμου...



7.9.08

Κι άλλη δίκη για τον Τζίμη

Μια ακόμη δίκη περιμένει τον Τζιμάκο μετά από μήνυση που άσκησαν εναντίων του οι αναγεννημένοι Χριστιανοί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι «δημόσια και κακόβολα καθύβρισε το Θεό» με μια εικόνα που υπήρχε στο διαφημιστικό φυλλάδιο της παράστασης του VasilerosBromas και ταυτόχρονα επέδειξε «διαζώντος προσβλητικές εκδηλώσεις έλλειψης σεβασμού και περιφρόνησης προς το θείο ως ενέχουσες χλευασμό, προσβλητικές, απρεπείς και χυδαίες εκφράσεις». Η υπόθεση θα εκδικαστεί 25 Σεπτεμβρίου 2008. ( αναδημοσίευση από το www.tzimakos.gr ).

Αυτοί λοιπόν οι Χριστιανοί δουλεύουν σκληρά αφού δεν τους ξεφεύγει τίποτα απ' όσα κάνει ο Πανούσης. Παλεύουν καθημερινά για να σώσουν της αξίες της εκκλησίας και της πατρίδας μας. Διότι και 'συ αγαπητό μου χριστιανόπουλο μπορεί να πιστεύεις αλλά τι κάνεις για αυτό; Τουλάχιστον για αυτά τα παιδιά που δουλεύουν πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μας. Να συνεισφέρουμε βρε αδερφέ. Προτείνω ένα νέο παγκάρι σε όλες τις εκκλησίες όπου θα μαζεύονται χρήματα για την καταπολέμηση του Τζίμη. Με τα λεφτά που θα μαζεύονται, τα άξια αυτά παιδιά του χριστιανισμού θα μελετάνε λεπτομερώς τον Τζίμη και θα του κάνουν συνεχώς μηνύσεις. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να λαδώνουν και κανα δικαστή, διότι ο Πανούσης μέχρι τώρα έχει αθωωθεί σε όλες τις δίκες που προηγήθηκαν -εκτός από αυτή με τον Νταλάρα-.
Tο ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Τζιμάκος ξαναρχίζει από αύριο τις ραδιοφωνικές του εκπομπές «Δούρειος Ήχος» στον CITY 99,5 σε καθημερινές δόσεις αντισυμβατικότητας 12:00-12:30.
Καλή δύναμη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: